Bjärehalvön - Båstad, Ängelholm & Torekov

Vad som är värt att veta!

Att göra

Golf

Med sitt milda och kustnära klimat erbjuder Bjärehalvön storskaliga golfupplevleser nästan hela året. Med närhet till natur och vackra miljöer är spel på någon av Bjäres alla golfbanor ett måste för dig som golfspelare. Totalt finns det fem 18-hålsbanor och en 9-hålsbana som alla ligger 2 mil ifrån varandra. Det finns flera golfklubbar som erbjuder medlemskap och online-bokning.

Dagsutflykter

Hallandsväderö - Läs mer här

Hovs hallar - Läs mer här

 

Shopping

Trots att orterna på Bjärehalvön är relativt små så erbjuder dessa under sommarhalvåret på bra shoppingmöjligheter i småstadsmijö. På Storgatan i Ängelholm finns en härlig blandning av de stora kedjorna så som HM, MQ, Intersport, Trampolin och mindre affärer och boutiques . Våren 2012 öppnade även Brännborn Center i Ängelholm där flera av de stora detajhandelsbutikerna finns. 

I Båstad erbjuds under sommaren en mysig shoppingupplevlese med mindre present, mode och inrednings-butiker. 

 

Loppis

Det är också under sommaren som flera av Bjärhalvöns olika idrottsföreningar sina loppisar. Även flera loppisbutiker öppnar upp under denna tid. Vad du än söker så hittar du alltid något kul att köpa på dessa prylfyllda butiker. För mer info läs här.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)